Home » Full 3D vianočný stromček zmení vaše sviatky na luxusné

Full 3D vianočný stromček zmení vaše sviatky na luxusné

Na Vianoce chceme mať všetko dokonalé, a naša snaha neobíde ani dekorovanie príbytkov. Skontrolujte, či máte dostatok funkčného vianočného osvetlenia, moderných ozdôb a nezabudnite si overiť stav vášho umelého stromčeka. Ak budete potrebovať nový, siahnite po jeho najdokonalejšej verzii, ktorou je full 3D vianočný stromček.

Hlavné znaky full 3D vianočných stromčekov

Rozdiel medzi vianočnými stromčekmi s 3D efektom a luxusnými full 3D vianočnými stromčekmi je v tom, že pri tvorbe 3D stromčekov sa využíva kombinácia plochého dvojrozmerného ihličia a 3D ihličia, zatiaľ čo pri výrobe full 3D stromčekov sa stromček zdobí výhradne trojrozmerným ihličím, aby z každej strany a aj pri bližšom preskúmaní vyzeral úplne ako živý. PVC ihličie sa teda už nepoužíva na zahustenie stromčeka, zahusťuje ho 3D ihličie z polyetylénu, ktoré sa zhotovuje v špeciálnych formách.

Pre pokročilejšie technológie a dlhotrvácnejšie materiály je výroba týchto stromčekov drahšia, a tým rastie aj ich predajná cena, no aspoň sa na Vianoce nemusíte vzdať luxusu, na aký ste boli zvyknutí v prípade využívania živých vianočných stromčekov.

Prečo sa rozhodnúť pre full 3D stromček

Len čo ho zbadáte, bude to láska na prvý pohľad. Tá farba, hustota, súmerný tvar a ihličie, ktoré je na nerozoznanie od skutočného, obmäkčia aj najväčšieho odporcu umelých vianočných stromčekov. Luxusné full 3D vianočné stromčeky síce nevoňajú ako živé, ale stále môžete improvizovať. Dáte si do vázy čečinu, zapálite vonnú sviečku alebo olej. Zmiznú vaše starosti spojené s upratovaním popadaného ihličia, ako aj s utieraním lepkavej živice. Ak máte v rodine alergika, umelý vianočný stromček je tá správna voľba, pretože im nepodráždi sliznice. Luxusné full 3D vianočné stromčeky v prevedení jedľa, smrek alebo borovica sa stanú pevnou súčasťou vašich Vianoc až na niekoľko rokov.

Skladanie a skladovanie full 3D stromčekov

Časy, keď sa umelý vianočný stromček skladal celý deň, sú preč. Moderné umelé stromčeky vynesiete z pivnice alebo garáže, pretriete handričkou, aby ste ich zbavili prachu, a už si ich len jemne vymodelujete do optimálneho tvaru. Nemusíte sa trápiť so skladaním stromčeka vetvičku po vetvičke. Ide o hotové produkty pripravené na okamžité zdobenie. Full 3D stromčeky môžu mať zabudované LED osvetlenie, prípadne môžu obsahovať pár ozdôb či poprašok umelého snehu na vetvičkách. Sú ideálne na dekorovanie vašich interiérov i exteriérov. Po skončení sviatkov stromček neskladajte, len ho zabaľte do nepriehľadnej fólie a umiestnite na tmavé a suché miesto.


Popasiete si na ňom oči vyše desať rokov

Výhodou full 3D vianočných stromčekov je ich trojrozmerný dizajn na viditeľných i menej viditeľných častiach stromčeka, a to z nich robí luxusnú dekoráciu vašich sviatkov. Ak si zrátate, koľko v priebehu rokov utratíte za živý vianočný stromček (vzhľadom na jeho druh, výšku, extra služby ako balenie či frézovanie), uvedomíte si, že by sa peniaze dali rok čo rok minúť radšej na ďalšie vianočné darčeky, nové vianočné ozdoby či iné 3D dekorácie, ktoré skrášlia váš domov. Kým zazvonia rolničky, premyslite si, aký typ stromčeka bude pre vás najideálnejší. Je to investícia na desať a viac rokov, preto uvažujte nadčasovo.